Мечо, извинявай ама като прочета такива неща за един стабилизатор на напрежение:
** Increase Torque ** Increase Fuel Economy ** Car Response Up
** Stable Idling ** Quick Engine Start ** Lesser Engine Noise
** Optimize Electrical Equipment performance
и веднага нещо ми подсказва, че това си е поредната заблуда или по-точно - заблуждаваща реклама...
За да нямаш проблеми със стартирането, намаляване светлината на фаровете, заряда на акумулатора, просто трябва ел-системата да ти е в изправност (включително акумулатора).... Тогава всички притеснения отпадат и ще си караш автомобила както си искаш - ако искаш 10 минути на ден, ако искаш - цял ден нон-стоп.
Бях писал нейде - жената изтощи 4+ годишен акумулатор до 4V зимата (оставен плафон или габарити - така и не разбрах).
След възбуждане на акумулатора за 2часа х 5А (нямах време да му направя пълен разряд), всичко си дойде на мястото и жената вече 1г няма никакъв проблем.
Автомобила се кара само градско, с включени доста консуматори, и то до 2500об/мин (жената е мнооого спокоен шофьор).
Акумулатора вече е 5+ годишен и отново няма никакъв проблем, въпреки, че очаква все пак скоро да ме изостави....
А ако имаш проблем в системата, тогава каквото и електронно устройство да слагаш - ефект няма да има.