toyota avensis verso d4d 116 ps
toyota avensis verso d4d 116 ps
Мнение от Usin_84 » 07 Дек 2009 19:37
zdaveite kolegi,imam sledniq problem s moqta avensis verso,pri palen gaz na 2500 oborota po4va da prehILtsva i ne se fortsirva kakto trqbva,zakarah v tm auto napraviha diagnostika imi kazaha che 1 vata i 4 tata dyuza nesa rabotili kakto trqbva imi kazaha da smenq na dvata tsilindara injektorite,a ediniq injektor struval 1370 leva,ta ako nqkoi moje da mi pomogne dasi resha problema shtesam blagodaren
Usin_84
-
- Получена благодарност: 3 пъти
Мнение от Toyota forever » 07 Дек 2009 20:19
Ами ще ми се да те зарадвам с нещо хубаво от сорта че се отремонтирват но за съжаление не става. Единствения ти избор са нови дюзи на цена 740лв. парчето.
Toyota forever
Usin_84
-
- Получена благодарност: 3 пъти
Мнение от Toyota forever » 07 Дек 2009 20:44
То ако ставаше щяха да ти кажат досега доста дюзи са отишли за D4D моторите било то на коли или джипове.
Toyota forever
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Uncle Dido » 07 Дек 2009 20:48
Свали всичките дюзи и ги занеси на ултразвуково почистване.
http://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=13
http://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=13
Uncle Dido
Мнение от Usin_84 » 07 Дек 2009 21:09
davi obqsnq vsichko otnachalo,predi da kupq kolata probvah q varveshe hubavo,kupih q pocna da vie lagera na saedinitelq smenihme lagera tragvam ot serviza i davam gaz kolata zabiva mutsunata vrashtamse v serviza da vidim kakvo sa zabravili i vidqha edin vakumen markuch visi slojiha go opravise kolata no ne e tova varvene kak beshe,zatova me samnqva danesa obarkali nqkakav vakumen markuch,ako mojete dami pratite nqkakva shema za vakumnite markuchi ili nqkakva snimka koi markuch ot kade e
Usin_84
Usin_84
Me4oKyX
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 08 Дек 2009 20:50
А сигурен ли си, че тези хубавци в сервиза не са ти сменили нещо ... 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Usin_84
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 08 Дек 2009 22:32
По-добре си "дръпни" Repair Manual и там виж маркучите къде трябва да са свързани. От снимка не можеш да си 100% сигурен кое как да свържеш. Да не говорим, че има разлика и в моделите и годината на производство и може да сътвориш "шопска салата" biggrin.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
zi_zi_top
bg20010
Мнение от Dimityr » 25 Фев 2010 15:59
Здравей колега ...ако още не си оправил колата си мога да споделя мнение. Ако колата не се форсира от определени обороти нататък проблема може да е в горивната помпа. Ако си сменял ангренаж само нейната ролка няма отметка за това къде трябжа да е...и затова майсторите които знаят проблема мерят с шублера и тогава става....ако си сгрешил с 1 зъб нама да разбереш....имай в предвид че колата може да пали ако грешката е 1/4 оборота...при теб явно е 3 или 4 зъба. Намери ме SKYPE mitaka.tsvetkov i ste ti kava poveche podrobnosti
Dimityr
Daria
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru