toyota avensis verso d4d 116 ps
toyota avensis verso d4d 116 ps
zdaveite kolegi,imam sledniq problem s moqta avensis verso,pri palen gaz na 2500 oborota po4va da prehILtsva i ne se fortsirva kakto trqbva,zakarah v tm auto napraviha diagnostika imi kazaha che 1 vata i 4 tata dyuza nesa rabotili kakto trqbva imi kazaha da smenq na dvata tsilindara injektorite,a ediniq injektor struval 1370 leva,ta ako nqkoi moje da mi pomogne dasi resha problema shtesam blagodaren
-
- Получена благодарност: 3 пъти
-
- Получена благодарност: 3 пъти
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Свали всичките дюзи и ги занеси на ултразвуково почистване.
http://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=13
http://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=13
davi obqsnq vsichko otnachalo,predi da kupq kolata probvah q varveshe hubavo,kupih q pocna da vie lagera na saedinitelq smenihme lagera tragvam ot serviza i davam gaz kolata zabiva mutsunata vrashtamse v serviza da vidim kakvo sa zabravili i vidqha edin vakumen markuch visi slojiha go opravise kolata no ne e tova varvene kak beshe,zatova me samnqva danesa obarkali nqkakav vakumen markuch,ako mojete dami pratite nqkakva shema za vakumnite markuchi ili nqkakva snimka koi markuch ot kade e
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
А сигурен ли си, че тези хубавци в сервиза не са ти сменили нещо ... 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
По-добре си "дръпни" Repair Manual и там виж маркучите къде трябва да са свързани. От снимка не можеш да си 100% сигурен кое как да свържеш. Да не говорим, че има разлика и в моделите и годината на производство и може да сътвориш "шопска салата" biggrin.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Здравей колега ...ако още не си оправил колата си мога да споделя мнение. Ако колата не се форсира от определени обороти нататък проблема може да е в горивната помпа. Ако си сменял ангренаж само нейната ролка няма отметка за това къде трябжа да е...и затова майсторите които знаят проблема мерят с шублера и тогава става....ако си сгрешил с 1 зъб нама да разбереш....имай в предвид че колата може да пали ако грешката е 1/4 оборота...при теб явно е 3 или 4 зъба. Намери ме SKYPE mitaka.tsvetkov i ste ti kava poveche podrobnosti
http://www.toyodiy.com/parts/p_G_2003_T ... _1708.html
Kolega vig tova mnogo e verojatno da sa kato moite vacuumi.Ili razgledai vatre
RAV 4 2003 D4D 1CDFTV
Kolega vig tova mnogo e verojatno da sa kato moite vacuumi.Ili razgledai vatre
RAV 4 2003 D4D 1CDFTV