Колега принципно и аз не искам да обидя никого , но много често ми се обиждат понеже си говоря дефакто реални неща . Та относно помоща значи , който можа взе отношение по темата ( което също е не малка помощ !!! ) но тук клубен сервиз няма . Дори няма и доверен външен сервиз . Общо взето всеки се оправя както може . Така , че недей да се цупондриш , че никой не бил дошъл да ти помага просто защото явно никой няма възможност да го направи . Недей да си мислиш , че едва ли не тука има една група за бързо реагиране , която помага на всички с някакъв проблем , но само тебе те е пренебрегнала !
Принципно нормално е голфаджийте да са по-организирани :
1. защото са много повече VAG-овете в БГ
2. защото те реално много по-често се нуждаят от помощ
3. има много повече достъпни части и инструменти
4. типа хора , които си купуват голф 2 , Пасат и тн не са баш , като тези дето карат Авенсис и Корола
5. и още много други причини
Понеже плачеш за помощ ти , като си от София защо не дойде поне на една среща ?
Аз си кесим сам по бензиностанцийте , двама души си направиха клуб , а някой трябва да търчи да решава проблемите на всички щото били фенове и карали Тойота ?!?!!? Ни стаа така таз работа .
Между другото почти бях уговорил един гараж за твоя експеримент но понеже много бързаш да покажеш как на никой не му дреме за тебе наистина вече и на мен не ми дреме за теб както и за много други .
Та така без да се обиждаш нали

!