СОБСТВЕНИЦИ НА АУРИС
- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
!
За 2 месеца с моя аурис, 4000 километра, по голяма цифра от ъммм 6.2 не съм виждал, а не съм с лек крак. Очаквам да пада още. Колата е страхотна, малко се цупиш като гледаш как на магистралата разни нинджи влизат с 200 в завоите (и излизат) но всичко с времето си
. Единственото което направо ми разсипва нервичките е че за 2 месеца имам 3 произшествия, 2 пъти ме стържат на паркинг броня и лява задна врата, и веднъж както си карам в двулентово платно една женица реши да забие огледалото си в дясната ми врата и да натисне спирачка от което се получи страхоооотна дируга. Да пукне дано. Иначе съм много доволен 

- dany.killmister
- Благодарил/а: 1 път
тия разходи от 5.8 са постижими при определени условия.без климатик. превключване на определени обороти. без форсирване. с нафта която няма нищо общо с нашата.и на моята дава 6.1 градско ама в пловдив.еми в софия сутрин в трафик.еми в истанбулв трафик.плюс това разхода е показател за състоянието на колата а не задължителна норма 

-
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Ако е за рекорди, преди някоклко дни, на идване към Гърция постигнах 4.5/100 с 1.6 бензинjingo написа:Ако въпроса е в това,аз и 5.3л съм правил...! Нормален разход за мен е 6.1-6.3-до 6.6 с клима ..смесено каране !

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
От къде го набара бе те още май не го продават в България? Иначе от тая кола не очаквай да е резачка. Виж тиха и икономична ще е със сигурност.bobybg123 написа:сдобих се с новия аурис 1.33 засега ми се вижда малко спънат което е от мотора предполагам ще се отвори да върви като се поразработи малко
Аз да питам нещо друго. Струва ми се че съединителя ми отлепя много горе вече. Преди не беше така. Колата е на около 20 000км и според мен е доста рано да го сменям. Някой казват че щом почне да отлепя горе значи е заминал ,а пък други казват че има нови съединители дето са такива. Някви идеи ?

-
За две години не вдигане на капака/само за доливане на течност за чистачки/СЕ ОКАЗА ОКОЛО ПОЛОВИН ЛИТЪР?! И ако това според теб е много ...еми земи си БМВ ! или нещо друго ! За маслото мога да кажа ,че не съм го проверявал редовно,щото е се почти горе ...и ко да му гледам кат не мърда/не търси проблем там дето го няма или не пипай преди да се е обадило/tribalistas написа:Продават го вече, видях го в Бургас "Спекта" а на мен ми смениха разширителен съд, който за една година заради "сглобката" "слепването" издиша 30 мл. охл. течност. Бааааааси.
Относно харчлъка Бургас Приморско 20 мин с намаляне на камерите ,8.1 без клима и волуме на МАХ ! 5.8 обратно с клима ,ама смених обувките,сложих джапанките/неудобно се кара/та затова . laugh.gif
Разхода е толкова колкото можеш да изпиеш ! Айди на събора ще обсъждаме!