Japanese_fever написа:Ей това ти трябва, някой хора слагат две такива и след това сондата...
Теста и тестерите си ги има още от бай Тошово време..... друг е въпроса дали се ползват biggrin.gifJapanese_fever написа:Да, но гледам да помагам. Той човека вече си е махнал катализатора. Явно много са скъпи в БГ. Толква скъпи, че предпочита да се надишва с вредни изпарения всеки ден вместо да си вземе нов катализатор, а и не само той, но и неговите деца и съседите също. За радост аз не живея в неговия град.Това показва, че БГ върви назад, а не напред. Дето се вика още няма тест за изгорели газове при годишния технически преглед. Ако имаше щяхме да видим дали щеше да си махне катализатора. biggrin.gif
Тя тази букса точно за тази цел е измислена. За техническите прегледи в УСА. Но дори и там много лесно могат да се сложат емулатори и за тестера всичко да е ОК, пък какво става с мотора...Japanese_fever написа:Те вече тестовете ги правят само чрез буксата за OBDII (не се мушкат вече мъркучи в ауспуха), така че ако не му свети CEL пак ще мине теста и без катализатор.
тук ги мушкат още в аспуха на техн.прегледи.Japanese_fever написа:Те вече тестовете ги правят само чрез буксата за OBDII (не се мушкат вече мъркучи в ауспуха), така че ако не му свети CEL пак ще мине теста и без катализатор.
Т.е. с ЕЛМ кабел, ако си изтриеш грешките точно преди прегледа всичко е ОК? И после уж в УСА било по-добреJapanese_fever написа:Ако ЕСU-то не ти дава грешка, т.е. не ти свети CEL - минаваш теста. Не ти трябват никакви емулатори.
А не мерси. Все пак каторжниците от австралия ми дадоха виза, ама не смятам да си ги причинявам скоро пак за да ходя и до УСА. Като махнат визите моооже и да си помисля.Japanese_fever написа:Ами те нали виждат преди колко време се занулил ECU-to. Не са пък толкова да пасат трева. Иначе УСА е поне 20 год. пред БГ като дойдеш ще разбереш.
Колега, защо не си купиш китайски катализатор, не е задължително да е японски? Ще ти излезе поне двойно по-евтино! Също така може да си свалиш от някоя ударена кола в моргата.Black-VVT-i Celica написа:КОЛЕГИ!Аз съм бедно полицайче и нямам 1000 долара за японски катализатор.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта